مقالات منتخب
مقالات آشپزی ایرانی
میگو پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب جنوب ایران است که در استانهای خوزستان، هرمزگان و بوشهر با شیوههای مختلفی طبخ میشود. این غذا با استفاده از میگوهای تازه خلیج فارس و ادویههای خاص محلی، طعمی منحصربهفرد و دلچسب به ارمغان میآورد. هر منطقه با افزودن ادویهها و مواد اولیه ویژه، نسخهای منحصربهفرد از میگو پلو را تهیه میکند که هر کدام ویژگیهای مخصوص به خود را دارند.
قلیه ماهی: سه طرز تهیه متفاوت از جنوب ایران که باید امتحان کنید
شهاب محب
قلیه یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که در جنوب کشور، بهویژه در استانهای خوزستان، هرمزگان و بوشهر، به روشهای مختلفی طبخ میشود. این غذای دلچسب از ماهی یا میگو به همراه سبزیجات، تمر هندی و ادویههای محلی تهیه میشود و طعم خاص و عطر منحصربهفردی دارد. هر منطقه نسخهای خاص از این غذا را بر اساس مواد اولیه محلی و ذائقه مردم آن منطقه تهیه میکند. در این مقاله به سه نوع مختلف قلیه از جنوب ایران و تفاوتهای خوشمزه آنها میپردازیم.